Bemutatkozás

Szakmai hitvallásom: „A beteg java a legfőbb törvény.” (Salus aegroti, suprema lex esto.) Hippocrates.
Dr. Paál Judit vagyok. Magánrendelőmet fogszakorvosi és szájsebész (maxillofaciális) szakorvosi végzettséggel vezetem.
Éveken át üzemorvosként folytattam szakorvosi rendelést, ezután - a második szakorvosi vizsgám letételét követően - a Szent János Kórházban dolgoztam, osztályos szájsebész szakorvosként innen mentem nyugdíjba.
A kilencvenes években Stockholmban, a Karolinska Institutet Szájsebészeti Osztályán, majd Grazban, a Landeskrankenhaus Szájsebészeti Osztályán tanulmányi úton vettem részt, ahol a korszerű fogászati és szájsebészeti klinikai eljárásokat tanulmányoztam.
Szakmai ismereteim folyamatos bővítését hazai és külföldi professzorok részvételével tartott rendszeres továbbképzéssel és konferenciákon való részvétellel biztosítom.
Tagja vagyok a Magyar Arc-, Állcsont és Szájsebészeti Társaságnak, valamint a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának és természetesen a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának.
Széleskörű szakmai ismeretekkel és kapcsolatokkal rendelkezem a korszerű fogászati ellátások és az implantológia, azaz a fogbeültetés területén is. Amennyiben a kezelés során további ellátási igény (onkológia, szövettan stb.) merül fel, azok megoldását is tudom segíteni.
Angol és német nyelven beszélek.

Dr. Paál Judit fogszakorvos és szájsebész szakorvos

 

A fogászati szakrendelő képekben